Samen ondernemen is goed ondernemen

Goossens Accountancy & Advies is een jonge onderneming en gevestigd in Sprundel. Ons kantoor is eind 2016 opgericht vanuit een gedrevenheid om ondernemers op onze eigen manier te helpen, namelijk persoonlijk en oprecht.

Wij zijn een klein accountantskantoor met de kennis en ervaring van een groot kantoor. Want met elk bijna 20 jaar ervaring bij grote accountantskantoren zijn wij, Wilbert Goossens en Elze Oomen-Jongenelen, de deskundige en bereikbare accountants voor de ZZP’er en het MKB.

Inlevingsvermogen zit in ons bloed, zodat we precies aanvoelen wat er bij u speelt. Wij luisteren voordat we gaan praten, en bieden oplossingen die bij u en uw situatie passen. Door het regelmatige en persoonlijke contact met u, staan wij naast u als ondernemer, want samen ondernemen is goed ondernemen.

Over Wilbert

Met zijn gedreven persoonlijkheid en hulpvaardige instelling bijt Wilbert zich vast in iedere financiële situatie en gaat hij tot het uiterste om zijn klanten met raad en daad bij te staan.

Wilbert is opgegroeid op een boerderij en weet dus als geen ander wat het ondernemerschap met zich meebrengt. In zijn vrije tijd is hij dan ook graag buiten bezig, samen met zijn vriendin en dochtertje. Hun liefde voor dieren is te zien aan de diversiteit aan dieren rondom hun woning.

Hij volgde de opleiding Accountancy aan de Avans Hogeschool in Breda en haalde zijn titel Registeraccountant (RA) aan de Universiteit van Tilburg.

Over Elze

Vanuit een enorme behoefte om klanten te helpen op een manier die bij haar past, is Elze sinds het voorjaar van 2019 mede-partner van Goossens Accountancy & Advies. Uiterst gedreven staat zij dicht bij haar klanten met haar kennis, ervaring en inlevingsvermogen.

Elze is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf en weet daarom als geen ander wat ondernemen inhoudt. In haar vrije tijd deelt ze dezelfde passie als haar man en twee dochters: paarden.

Elze volgde Agrarische Bedrijfskunde aan de HAS hogeschool in Den Bosch. Vervolgens behaalde ze haar titels Accountant-Administratieconsulent (AA) en Belastingadviseur (RB).

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog om advies