Samen ondernemen is goed ondernemen

Goossens Accountancy & Advies is een jonge onderneming en gevestigd in Sprundel. Ons kantoor is eind 2016 opgericht vanuit een gedrevenheid om ondernemers op onze eigen manier te helpen, namelijk persoonlijk en oprecht.

Wij zijn een klein accountantskantoor met de kennis en ervaring van een groot kantoor. Want met bijna 20 jaar ervaring bij grote accountantskantoren zijn wij de deskundige en bereikbare accountants voor de ZZP’er en het MKB.

Inlevingsvermogen zit in ons bloed, zodat we precies aanvoelen wat er bij u speelt. Wij luisteren voordat we gaan praten, en bieden oplossingen die bij u en uw situatie passen. Door het regelmatige en persoonlijke contact met u, staan wij naast u als ondernemer, want samen ondernemen is goed ondernemen.

Over Wilbert

Met zijn gedreven persoonlijkheid en hulpvaardige instelling bijt Wilbert zich vast in iedere financiële situatie en gaat hij tot het uiterste om zijn klanten met raad en daad bij te staan.

Wilbert is opgegroeid op een boerderij en weet dus als geen ander wat het ondernemerschap met zich meebrengt. In zijn vrije tijd is hij dan ook graag buiten bezig, samen met zijn vriendin en dochtertje. Hun liefde voor dieren is te zien aan de diversiteit aan dieren rondom hun woning.

Hij volgde de opleiding Accountancy aan de Avans Hogeschool in Breda en haalde zijn titel Registeraccountant (RA) aan de Universiteit van Tilburg.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog om advies